kawan eraa

Wednesday, 30 January 2013

#cerita dengan blog lagi bagus

Assalamualaikum? hai hai hai semua!

happynyaaaaa hari ni. tak tau kenapa happy sangat. selalunya kalau kita happy mesti nak share dengan semua orang kan? apa lagi dengan orang yang kita sayang. mesti meleter panjang cerita ntah apa-apa yang seronok sangat kita nak cerita kan? kemain eksaited lagi. saya tau ramai di kalangan kita ni, happy ke sedih ke semua nak share facebook, blog, twitter, friendster, mungkin Vlog dan semua semua y sewaktu dengannya.

macam saya juga. tapi saya lagi proper cerita semua perkara dengan tunang. well, masa ni memang masa kitorang nak saling memahami diri masing-masing dengan berkongsi bermacam cerita. kadang-kadang cerita yang tak berapa nak seronok pun nak cerita juga. hehe.

macam-maciaamm situasi orang pompuan bila nak bercerita dengan boify ke tunang ke atau mungkin laki ke. maciaaamm ;

"abanggg, abg tau tadikan sayang kan pegi jalan-jalan, sayang nampak tudung sayang beli, sayang nampak baju sayang beli. sayang nampak beg sayang beli, sayang nampak kasut sayang beli" -pergh. nampak sangat materialistik. semua nak beli. kalau jadi isteri mampuih. hahaha

"abanggg, tadikan tadikan sayang kentut" -pergh. ini dah over. semua nak cerita. jujur sangat. hahaha

"abanggg, abg tadi sayang jalan-jalan sayang nampak orang minta sedekah, sayang taknak bagi sebab poyooo je semua tu" -ceh. ni lagi satu kedekut haji bakhil. dah taknak sedekah menghina pula.

"abanggg, abg tadikan sayang beli kipas warna warni ni.


comel tak? ada comel macam sayang tak? mestilah kan?" -tak leh blah. hahaha

dan ada juga, yang macam ni ...

"abanggg, abang tadikan sayang jalan, sayang beli barang, lepastu sayang singgah sini, singgah sana, kaka tu cakap macam ni 'bla bla bla', sayang cakap macam ni 'bla bla bla', lepas tu, *ketawa sendiri* sayang terjumpa kawan sayang. apa lagi kitorang pun pegi sana pegi sini, *senyum* tapi jangan jeles tau, kawan sayang tu perempuan juga. abang? abang? abang? ABANGGG?!!!!"

"HAAA?! ABANG TIDUR???!!!"

boleh pula dia tidur sambil hisap jari.




penat sayang cerita. rupanya abg dah nyenyak dilamun mimpi. cerita dengan blog lagi bagus. SEDIH.

btw, Selamat Malam abang.




Terima Kasih kerana sudi membaca. Tinggalkanlah jejak untuk saya jejaki semula.(:

1 comment:

Mohamad Maznan said...

Hehehe....alala...sedih ka....?cian....he...inda pa...t dah kawin boleh certa sampai pagi....